Θήκη Transbottle Για Τρία Μπουκάλια
Κατηγορίες

Θήκη Transbottle Για Τρία Μπουκάλια

Θήκη Transbottle  Για Τρία Μπουκάλια
Προβολές: 3564 Μάρκα: Barwise
Κωδικός Προϊόντος: 2003
Διαθεσιμότητα: 10+ Εργάσιμες
με ΦΠΑ: 57,04€ χωρίς ΦΠΑ: 46,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Θήκη Ασφαλούς Μεταφοράς Transbottle Για Τρία Μπουκάλια

Θήκη για τρεις φιάλες με έναν ιμάντα μεταφοράς με επωμίδα.

Αντιγράψτε τον παρακάτω σύνδεσμο στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=jBSorkccHVc

Είτε είστε παραγωγός, πωλητής, έχετε κελάρι ή καλλιεργητής, συχνά μεταφέρετε φιάλες. Για να το καταφέρουμε εύκολα, αναπτύξαμε στη Γαλλία μια απαραίτητη συσκευή μεταφορέων εμφιαλώσεως "state-of-the-art" για φιάλες 75cl. Είναι ασφαλές, πρακτικό και ελαφρύ.

Ανθεκτικό στις συγκρούσεις: καλά προστατευμένα σε κουκούλι, τα μπουκάλια σας δεν θα σπάσουν, ακόμα κι αν πέσουν από 2 μ.

Φως: δεν χρειάζεται να μεταφέρετε βαριά κουτιά. Το transbottle ζυγίζει μόνο 0,700 kg.

 

Ισόθερμο: Παγώστε το ποτό σας στο σπίτι και χρησιμοποιήστε το Transbottle. Το Transbottle κρατά τα μπουκάλια σας στη σωστή θερμοκρασία, και προστατεύει από διακυμάνσεις της θερμοκρασίας (για παράδειγμα, το αεροπλάνο). Μία φιάλη στους 10 ° C δεν φθάνει τους 12 ° C μετά από 3 ώρες σε ένα Transbottle σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 22 ° C.

Έξυπνο: όλα τα αξεσουάρ (ζώνη αποσκευών, τιρμπουσόν, πώματα) της Transbottle βρίσκουν τη θέση τους στο κουτί μας. Είστε πάντα έτοιμοι για τέλεια γευσιγνωσία. Η ζώνη αποσκευών περιλαμβάνεται σε αυτή την έκδοση

Είστε ένας παθιασμένος εραστής του κρασιού; Ψάχνετε για μια οικονομία; Το Transbottle είναι η λύση. Τα μπουκάλια σας προστατεύονται από τις διακυμάνσεις του φωτός και της θερμοκρασίας. Εάν δεν έχετε κελάρι, κρατήστε τα μπουκάλια σας με το Transbottle, όπου θέλετε (κουζίνα, καθιστικό, τροχόσπιτο, βάρκα).

Υλικό: πολυπροπυλένιο

> ανθεκτικό στις κρούσεις

> άοσμο και μη τοξικό, ουδέτερο για φιάλες κρασιού

> 98% αέρα, 55kg / m3.

> 100% ανακυκλώσιμο.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις 

Ύψος: 39εκ
Πλάτος: 14εκ
Μήκος: 41εκ