Βάση για Μπουκάλια RakaStaka
Κατηγορίες

Βάση για Μπουκάλια RakaStaka ( Αξεσουάρ Bar )

Βάση για Μπουκάλια RakaStaka ( Αξεσουάρ Bar )
Προβολές: 9761 Κωδικός Προϊόντος: 2757
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
με ΦΠΑ: 14,82€ χωρίς ΦΠΑ: 11,95€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Ποσότητα:
Ποσότητα: Καλάθι

Βάση για Μπουκάλια RakaStaka

Πώς λοιπόν λύνουμε το πρόβλημα της αποθήκευσηςτων μπουκαλιών και των φιαλών στο ψυγείο? - Απλά! Χρησιμοποίησε μια βάση Rakastaka !

RakaStaka Stack

Το πρώτο παγκοσμίως σύστημα ασφαλούς στοίβαξης μπουκαλιών, είναι το μοναδικό RakaStaka! Απλά χρησιμοποιήστε ένα RakaStaka για μια σειρά φιαλών, et voila!, μια ασφαλή στοίβα ποτών. Τέλος στα ατυχήματα με μπουκάλια να πέφτουν, τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φιάλες σας σε όλους τους χώρους σας, όπως σε πάγκους ή και μέσα σε ψυγεία, εξοικωνομώντας χώρο!

Η RakaStaka εμφανίζονται στα προγράμματα Dragons Den του BBC. Τα προγράμματα Dragons επένδυσαν 121,528.83 € για την αγορά και την προώθηση της RakaStaka καθώς την θεωρούν μια «θαυμάσια ιδέα» και «ένα ιδανικό δώρο». Τα προγράμματα αυτά είναι ένας από τους πρώτους υποστηριχτές και συνεχίζει να προωθεί την RakaStaka σε όλο τον κόσμο.

Αυτό θεωρείται το καλύτερο gadget για το ψυγείο, αλλά και χρηστική ιδέα για ένα πάρτι! Απλό στη χρήση, εύκολο να το αγοράσετε και να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή του έτους. Το ιδανικό δώρο τόσο για τον αυτόν ή αυτήν...

Διαστάσεις
Ύψος 33mm
Πλάτος 183mm