Σχετικά με το BarWise.gr

Καλώς σας Βρήκαμε!

Το Barwise.gr δημιουργήθηκε από μια ομάδα δημιουργικών ατόμων με εμπειρία στον χώρο της εστίασης, για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά, όσον αφορά τον  πρωτότυπο εξοπλισμό Bar, Cafe, Εστιατορίων, Ξενοδοχείων και όλων των υπολοίπων ειδών εστίασης. Έχετε την ευκαιρία να δείτε μια από τις πιο ενημερωμένες συλλογές με ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Ακόμη και αν δεν το βρείτε, μην διστάσετε να στείλετε ένα μήνυμα ή μια φωτό με αυτό που ψάχνετε και δεν μπορείτε να βρείτε.  

Εξαιτίας των ιδιαίτερων και συνήθως μοναδικών απαιτήσεων των πελατών είναι αδύνατο όλα τα προιόντα να είναι διαθέσιμα σε στοκ στην Ελλάδα. Άλλωστε και οι ιδιαίτεροι πελάτες απαιτούν ξεχωριστά ή μοναδικά κομμάτια. Αυτός είναι και ο λόγος που μας καθιέρωσε και τοποθέτησε προιόντα μας σε χώρους απαραμιλλής αισθητικής και λειτουργικότητας.  

Παραγγελίες ιδιωτών εξυπηρετούνται τηλεφωνικα με σχετικη επιείκεια στο χρόνο. 

H μητρική αποθήκη βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία με πλέον τους 11.000 κωδικούς , χώρα με την πλέον ανεπτυγμένη αγορά στο barware και ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ποιότητας και προδιαγραφών υγιεινής και αασφάλειας. Θέλουμε να νιώθετε ασφαλείς χρησιμοποιώντας τα προιόντα ακόμη και σε απαιτητικές επαγγελματικές χρήσεις.  

Η οικογένεια Θωμόπουλος που ανήκει το barwise.gr, ιδρύθηκε το 1884 και δραστηριοποιείται στο εμπόριο πάνω από έναν αιώνα!

Στον όμιλο ανήκουν επίσης τα εξής εμπορικά online stores: tokeri.gr , thomopoulosstore.com, motorstareurope.com


  • Όλες οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν Φ.Π.Α όπως εξηγείται, το οποίο προστίθεται αυτόματα στο καλάθι αγορών.
  • Συνήθως ο χρόνος παράδοσης  είναι 1-2 εργάσιμες για τα διαθέσιμα προϊόντα ενώ προσεγγίζει τις 10 ημέρες για αυτά που γίνονται απευθείας εισαγωγή μετά από επιθυμία των πελατών. 

 Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και καλά Ψώνια!